taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
fotbal iclod

Arena din Iclod, gazdă pentru meciuri amicale ale echipelor de fotbal

Amatorii sportului din comuna Iclod au parte de o iarnă plină de meciuri amicale de fotbal. Aşa cum s-a întâmplat şi în anii trecuţi, gazonul artificial al modernului complex sportiv din vecinătatea Gării CFR va găzdui mai multe partide de verificare ale formaţiilor din zonă, dar nu numai.

De exemplu, în această perioadă precompetiţională la Iclod se va pregăti şi gruparea Minaur Baia Mare, ocupanta locului doi în seria a 5-a din liga a III-a. Trupa maramureşeană va susţine la Iclod mai multe întâlniri amicale cu echipe din împrejurimile Clujului.

Tot pe terenul din Iclod se va pregăti în vederea returului şi liderul ligii a IV-a, echipa Someşul Dej, antrenată din acest an de fostul tehnician al Unirii Dej, Gică Barbu.

Ambele echipe vor juca şi cu gazdele la la Unirea Iclod. În cadrul bazei sportive din localitate au fost amenajate şi miniterenuri de fotbal cu gazon artificial şi nocturnă, dar şi aparate de fitness pentru îmbunătăţirea condiţiei fizice a jucătorilor.

În urmă cu doi ani, pe modernul teren din comuna Iclod s-a antrenat şi naţionala U21 de rugbi a României, dar şi satelitul campioanei CFR 1907. De asemenea, aici au evoluat în partide de verificare şi formaţiile Atletic Olimpia Gherla şi Unirea Dej.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(14)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns