taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
arbitru bataie fotbal

Arbitri loviți, scuipați și înjurați la meciurile de fotbal – ce sancțiuni a dat AJF Cluj

Să fii arbitru nu e întotdeauna cea mai mare plăcere. O demonstrează experienţele nu tocmai fericite prin care au trecut arbitrii meciurilor, cel puțin în ultima săptămână.

Cazurile au fost aduse în atenţia comisiei de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, care le-a analizat şi a luat hotărâri în vederea pedepsirii vinovaţilor.

La meciul de juniori dintre echipele Sticla Arieşul Turda şi Unirea Triteni, jucat pe 13 septembrie şi încheiat cu 7-1 pentru turdeni, arbitrul partidei a avut parte de o ieşire nu tocmai glorioasă. La intrarea în tunelul de la vestiare, un suporter al echipei Unirea Triteni, identificat ulterior că fiind Pintilie Paul, fost oficial al echipei Unirea Triteni, aflat în stare de suspendare, s-a urcat pe gard, l-a scuipat, l-a înjurat, l-a stropit cu apă şi a aruncat cu o sticlă după arbitrul jocului, spunadu-i că „acum nu mai aveţi ce să îmi faceţi, deoarece nu mai am nici o funcţie la club”. În acest caz, AJF Cluj a citat-o pe Iulia Mărginean, preşedintele AS Unirea Triteni.

Jucătorul Dascăl Călin de la Iris Cluj i-a tras un pumn arbitrului, la meciul Someşul II Gilău – Iris Cluj, jucat pe 17 septembrie. A primit o suspendare de un an şi o amendă de 500 de lei.

La meciul Progresul Vlaha – Viitorul Garbau, jucat pe 16 septembrie, directorul sportiv Nelu Gorgan de la Viitorul Garbau a adus ameninţări la adresa arbitrului partidei. AJF i-a aplicat o pedeapsă de şase etape suspendare, dar şi o amendă de 200 de lei.

Şi la meciul dintre Atletic Olimpia Gherla şi Unirea Iclod, jucat pe 16 septembrie şi încheiat cu victoria iclodenilor, au fost încălcări ale regulmentului de joc. Jucătorul Alex Sabo de la Unirea a primit trei etape suspendare şi o amendă de 50 de lei pentru injurii la adresa arbitrilor. Tot pentru injurii a fost sancţionat Răzvan Gliga, de la Atletic Olimpia Gherla, care s-a ales cu o amendă de 200 de lei. Victor Lucian Hurducas de la Unirea a primit o suspendare de un an şi o amendă de 400 de lei pentru că după joc, a lovit arbitrul cu piciorul.

Jucătorii sancţionaţi de comisia de disciplină a AJF pot contesta sancţiunile în termen de 15 zile calendaristice de la data comunicării.

foto arhivă: dolce-sport.ro

sus(13)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns