taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
arbitri fifa gherla

Arbitri FIFA în mijlocul colegilor din Gherla

Membrii  Comisiei teritoriale de arbitri Gherla, care îl are ca preşedinte pe Dorin  Baias, au avut parte în cadrul şedinţei de miercuri de invitaţi speciali: Horaţiu Feşnic şi Alexandru Cerei.

După jocurile internaţionale arbitrate la sfârşitul săptămânii trecute, cei doi oaspeţi  clujeni au prezentat cavalerilor fluierului din Gherla şi împrejurimi  ultimele noutăţi ale regulamentului de joc, noile metode de pregătire şi au dezbătut problemele  generale ale arbitrajului. Cei doi membri FIFA au mai vorbit despre experienţele lor din timpul prestărilor efectuate în partidele internaţionale.

A fost un schimb de experienţă rodnic, din care gazdele au avut mult de învăţat. Astfel  de întâlniri cu arbitrii clujeni trecuţi pe lista FIFA vor mai avea loc la Gherla.

arbitru fifa gherla

Comisia  teritorială de arbitri Gherla numără 36 de arbitri, din care 26 sunt activi şi care sunt delegaţi în fiecare weekend la partidele din cadrul seriei Gherla a ligii a V-a. De asemenea, comisia se poate mândri şi cu șase fete, care au absolvit cursul de arbitri organizat anul trecut.

Szekely  Csaba

sus(12)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns