taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
bataie scoala

Aproape 1000 de deținuți la Penitenciarul Gherla, ultimele sosiri, doi scandalagii

La data de 8 iulie 2021 se aflau închiși la Penitenciarul Gherla 976 de persoane. Cei mai noi clienți sunt doi bărbați puși pe scandal.

La data de 7 iulie, în jurul orei 09.30, în baza activităţilor informativ-operative şi a investigaţiilor efectuate, polițiștii de la Secția 2 Poliţie Rurală din Apahida au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Cluj-Napoca.

Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 3 ani și o lună, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În aceeași zi, în jurul orei 15, polițiștii Secției 9 Politie Rurală Turda au depistat pe raza localității Livada din comuna Petreștii de Jos, județul Cluj, un bărbat în vârstă de 48 de ani, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de magistrații Judecătoriei Turda.

Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 4 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Cei doi bărbați au fost conduși și predați reprezentanților penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

foto: arhiva

sus(8)jos(11)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?