taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
fotbal atletic olimpia gherla viitorul arad

Aplauze pentru Atletic Olimpia Gherla la final de meci, victorie frumoasă în campionatul feminin, cu Viitorul Arad

A trecut mai mult de un an de când pe stadionul municipal din Gherla s-a jucat ultima dată fotbal, iar publicul a fost dornic de sport, cu atât mai mult cu cât a fost vorba de un duel feminin.

În jur de 100 de persoane au fost prezente duminică de la ora 11 în tribune, la meciul Atletic Olimpia Gherla – Viitorul Arad, în etapa a II-a din liga 3. A fost soare cu dinți și doar 5 grade în aer, dar atmosfera a fost de competiție adevărată, până la final.

Oaspeții au pornit hotărâți în luptă și au reușit să deschidă scorul în primele minute. A fost singurul gol de care au avut parte, pentru că a urmat o mobilizare exemplară a jucătoarelor de la Atletic Olimpia. Până la pauză, au înscris de trei ori, un gol prin Mureșan și două prin Iușan, între care o lovitură de la 11 metri, acordată după un henț în careu.

fotbal atletic olimpia gherla viitorul arad

foto: Claudiu Capră

Repriza a doua a fost dominată de la un capăt la celălalt de gazde, care au mai marcat un gol, tot prin Iușan, la care s-a adăugat un autogol.

La fluierul final, cu 5-1 pe tabelă, aplauzele au răsunat din tribune, iar fetele noastre s-au îmbrățișat, emoționate de bucuria victoriei.

mai multe imagini în galeria foto

galerie foto gherla

Meciul a fost arbitrat la centru de Cătălin Flonta, cu asistenții  Robert Meres și Paul Pojar.

După doua etape, Atletic Olimpia Gherla se poziționează pe primul loc în clasamentul seriei a doua, cu 6 puncte.

Pentru sâmbătă este programat meciul cu Sporting Craiova, joc aflat încă sub semnul întrebării, din cauza problemelor cu testările Covid-19 ale doljencelor.

sus(20)jos(1)

Lasă un răspuns