angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

targ apicol cluj

Apicultorii din Gherla la Târgul Apicol de la Cluj

Apicultura a constituit dintotdeauna o ocupație rentabilă pentru gherleni. Ani de-a rândul, cei care au îmbrăţişat această preocupare au avut de câştigat, însă au fost şi perioade mai slabe, de exemplu anul trecut.

Apicultorii din Gherla sunt optimişti însă pentru anul 2018. Intre 3-4 martie, ei au onorat cea de a VIII-a ediţie a târgului cu produse, utilaje și echipamente apicole, care a avut loc în parcarea hypermarketului Cora din Cluj-Napoca.

Cel mai dulce eveniment al anului, supranumit „Târgul pentru un viitor sănătos”, a suscitat şi de această dată interesul vizitatorilor. Pe lângă produse de miere, polen, propolis, apilarnil, lăptişor de matcă şi ceară, faguri, medicamente  – produse 100% naturale, în cadrul târgului clujean au fost prezentate utilaje şi echipamente necesare în stupărit, cărți și reviste de profil, iar ca noutate s-au remarcat stupii din poliuretan.

Si apicultorii din zona Gherla au fost prezenți la această tradiţională întâlnire a crescătorilor de albine din zona Transilvaniei. Intre ei s-a aflat şi preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine Gherla, Simion Sebeştean, un apicultor experimentat din zona Gherla – Dej, pentru care târgul a fost o oportunitate de a stabili legături directe cu producătorii de miere veniți la târg. Cu toţii au participat la un adevărat schimb de experienţă.

Astfel de manifestări apicole s-au mai desfăşurat în ultima perioadă la Blaj şi Câmpina, ambele cu caracter naţional şi unde au fost prezenţi şi producători din zona Gherla.

Asociaţia Crescătorilor de Albine din Gherla numără 35 de membri, iar periodic ei se adună pentru a discuta cele mai actuale probleme ale acestei frumoase preocupări.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(6)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns