mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
telefon camera

Apel la 112 pentru o femeie cardiacă cu posibilă fractură, după cât timp a venit ambulanța

La o săptămână după ce un bărbat și-a pierdut viața, așteptând ambulanța salvatoare care nu a mai sosit, situația dă semne că se repetă.

Luni seara, o femeie aflată într-o locuință de pe strada Liviu Rebreanu din Gherla a acuzat amețeli și apoi a căzut. „Este posibil să își fi rupt mână în cădere, are și grave probleme cardiace”, a povestit fiica acesteia, care a sunat de urgență la 112.

„La ora 18.06 am sunat prima oară, apoi la 18.37, apoi ultima dată la 19.09 și nu a venit nimeni. La ultimul apel, dispecerul mi-a spus să mă informez mai bine dacă e caz de urgență, deoarece nu au ambulanță liberă și că dacă chiar e urgență, de ce nu am dus-o noi cu ceva la spital”.

Abia la ora 19,45 a venit un echipaj medical, care a preluat femeia și a transportat-o la spital pentru investigații medicale.

S-a repetat povestea din urmă cu o săptămână, când toate ambulanțele, și cele de la Gherla, și cele de la Dej, erau în misiune la alte cazuri.

„Din păcate, nu se produce nicio schimbare, câți oameni trebuie să mai moară, ca să ia cineva măsuri?”, se întreabă fiica femeii.

foto: arhiva

sus(6)jos(80)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns