hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

crima politia

Apel la 112, femeie înjunghiată

Un apel la 112 a anunțat vineri seara în jurul orei 19,30 că o femeie ar fi fost înjunghiată, pe strada Pescarilor din Gherla.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de ambulanță și un echipaj de poliție.

Din primele informații, o femeie de 38 de ani din Gherla ar fi fost atacată cu un obiect contondent de un bărbat, care ar fi concubinul acesteia. Între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, care a degenerat.

Se pare că împotriva bărbatului, în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în Gherla, instanța a emis recent un ordin de protecție, prin care acesta nu avea voie să se apropie de femeie la o anumită distanță.

Bărbatul a fost găsit în oraș, încursul serii și reținut de polițiști pentru 24 de ore. El este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și încălcarea ordinului de protecție.

Femeia a fost rănită ușor.

ACTUALIZARE

Din cercetări a rezultat că o femeie de 38 de ani din municipiul Gherla a fost agresată de către soţul său, aceasta fiind lovită de mai multe ori cu un cuţit.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că victima a fost atacată de soţul ei, în urma unor neînţelegeri mai vechi, bărbatul în vârstă de 34 de ani încălcând cu această ocazie şi un ordin de protecţie existent în vigoare şi care îi interzicea să revină la domiciliu sau să se apropie la o distanţă mai mică de 20 de metri de soţia sa, tot ca urmare a unor fapte de violenţă în familie.

După comiterea faptei bărbatul a părăsit locul faptei, fiind ulterior identificat de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Gherla care au dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracţiunilor de „violență în familie”, și „încălcarea ordinului de protecție”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal şi Legea 217/2003.

foto: arhiva

sus(9)jos(24)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns