hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

artificii gherla

Anul Nou începe cu vreme caldă, dar în câteva zile vine frigul. Cât de rece va fi

Noaptea trecerii în 2019 îi prinde pe petrecăreți cu vreme caldă și umedă, dar la colț pândește frigul.

La miezul nopții de luni spre marți se anunță temperaturi de 1-2 grade, numai bine pentru cei care ies la focurile de artificii. Nu este exclus să cadă și câțiva picuri.

Marți, în prima zi din noul an, sunt anunțate ninsori spre seară, care până miercuri s-ar putea transforma în lapoviță și ploaie.

Începând de joi, 3 ianuarie, vremea schimbă foaia și se răcește tot mai tare. Până sâmbătă, inclusiv, frigul va fi tot mai înțepător. Pe timpul zilei, mercurul din termometre nu va depăși -4…-6 grade, iar nopțile vor fi și mai reci, cu medii de -10…-12 grade Celsius la primele ore ale dimineții.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie spun că apoi vremea se va încălzi puțin in toată Transilvania, dar că nu se vor mai depăși 0 grade nici măcar pe timpul zilei.

Până pe 13 ianuarie, trecător vor fi precipitațîi mai ales sub formă de ninsoare, în general slabe cantitativ,
aproape zilnic.

sus(4)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns