alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

vasile prodan gherla

Antrenament la extrem – Vasile Prodan, sportiv din Gherla, cu gândul la Exatlon – VIDEO

Și-a făcut din sport un stil de viață, încearcă să-și depășească limitele și vrea să demonstreze și celorlați capacitățile pe care le-a acumulat. La 33 de ani, Vasile Prodan, din Gherla, are o carieră extrem de bogată în fotbal, dar și o pasiune uriașă pentru o formă fizică de excepție.

Fotbal, din România până în Anglia și Italia

A intrat pe teren prima dată în 1996, la Olimpia Gherla. Apoi a fost admis la Școala de fotbal Ștefan Kovacs. În 2001 i s-au deschis porțile spre fotbalul european: în Anglia, cu echipa Under 17, a jucat în campionatul european. Dinamo București l-a achiziționat în 2002. La 18 ani a debutat în liga I, la Gloria Bistrița, echipa cu care a urcat pe locul 3 și a jucat în Cupa UEFA Intertoto. In 2004 ajunge la Universitatea Cluj, cu care învinge Steaua, în Cupa României. Din 2006 se alătură formației Pandurii Târgu Jiu, apoi la Minerul Motru și FC Silvania Șimleu Silvaniei. Urmează Italia, unde întregește echipa Villanova din seria D, cu care joacă în Cupa Italiei, în seminale. După o activitate de 10 ani ca jucător profesionist, revine acasă și joacă la Unirea Iclod. O accidentare îl obligă la o pauză forțată.

vasile prodan fotbal

Are peste 65 de meciuri jucate în naționalele de tineret și juniori ale României, cu partide desfășurate în România, Ucraina, Moldova și Italia. Se poate lauda cu adversari că Iniesta, Torres, Odonkor, Quaresma, Felipe Anderson, Klose. A fost coleg de generație cu staruri ca Marica, Mitea, Tamas, Zicu, Pulhac.

Sport la extrem

Din 2014 începe să își cultive pasiunea pentru fitness, dusă la extrem. Ajunge instructor TRX (training resistance extreme – un sport bazat pe exercițîi din antrenamentul soldaților americani), face și crossfit. Obține certificatul pentru surface free training și funcțional training.

În prezent, se ocupă de o grupa de copii între 5-10, pe care îi inițiază în tainele fotbalului, este preparator fizic, preda TRX și antrenamente funcționale.

Provocarea televiziunii

Condiția fizică de invidiat pe care și-a dezvoltat-o a atras atenția prietenilor și cunoștințelor din domeniu, care l-au îndemnat să participe la show-uri de gen de la televiziune, convinși că are șanse reale să câștige. A fost contactat pentru „Insula iubirii”, la sfârșitul lunii mai, dar a refuzat pentru principii și valori proprii peste care nu a dorit să calce. Apoi a ajuns până în preselecții la Ninja Warrior, care urmează să debuteze în curând pe sticlă.

În țintă este acum Exatlon România, unde Vasile a trecut de primele preselecții. Concurența este mare, iar șansele par să fie reduse. „Sper, dacă nu reușesc acum, să dau lovitura la o ediție viitoare”, spune el. „Participarea nu depinde doar de forma sportivă și fizică, pentru că dacă ar fi așa, aș avea șanse reale să intru în concurs și chiar să îl câștig. E mult mai mult”.

vasile prodan gherla

Până atunci, sportivul, un tip un tip ambițios, spontan, energic, iubitor de adrenalină, de a cunoaște și de a face lucruri noi, își face cu rigurozitate antrenamentele zilnice de rezistență extremă, la Gherla, la sala Firekick.

„Pe viitor vreau să întru în concursuri reale, pentru că forma fizică pe care o am îmi da încrederea că pot câștiga. Dacă voi câștiga un concurs de gen, voi investi în sport. Îmi place competiția, iar la acest gen de concursuri pot să îmi testez limitele, capacitățile psihice și fizice, la care se adaugă și premiul, un bun factor motivațional. Apoi vreau să îmi lărgesc clasele și orele de predare TRX, să particip constant la concursuri de crossfit, iar din toamnă să conținui proiectul cu grupa de copii, de inițiere în fotbal”.

Sunt planuri multe și mărețe pentru Vasile Prodan, care este convins că mai are încă multe de făcut și de arătat.

video – antrenament cu Vasile Prodan

sus(1064)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns