taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
dansatorii de pe somes tv maruta

„Dansatorii de pe Someș” în concurs TV „La Măruță” – VOTUL TĂU de luni trimite Clujul, Gherla și Iclodul în semifinale – ce trebuie să faci – VIDEO

Sunt emoții mari pentru membrii ansamblului „Dansatorii de pe Someș” luni, 22 ianuarie, când vor intră în direct la ProTV, la emisiunea lui Măruță.

De la ora 15 începe Duelul Ansamblurilor, concurs ajuns în faza sferturilor, iar în emisiune se vor întrece „Dansatorii de pe Someș” și un concurent redutabil, singurul ansamblu profesionist din competiție, „Doina Gorjului”.

Vom prezenta un obicei de nuntă foarte vechi din zona Ormanului, Sirăștăul„, spune Emil Bodea, care alături de soția sa Janina se ocupă de pregătirea jucăușilor. „Mai pregătim pentru telespectatori jocuri feciorești din zona Gherla și o învârtita. Mergem la București cu 26 de copii și ne vor fi alături Ceterașii lui Gabi Bunea. Avem gânduri mari, pentru că reprezentăm cu mândrie Clujul, Gherla și Iclodul!

dansatorii de pe somes gherla iclod cluj

„Dansatorii de pe Someș” au nevoie de sprijinul celor de acasă, pentru că votul acestora va face diferența. Părinții, prietenii, colegii, gherlenii, iclodenii, mintiuanii, clujenii și nu numai vor trebui să trimită mesajul „VOTEZ CLUJ” la numărul 1266. Prețul este de 20 de cenți, adică 1 leu. Vor fi luate în considerare și voturile de pe pagina de Facebook „La Măruță”, unde vor putea vota și cei aflați în străinătate. Startul votului se va da după începerea emisiunii de la TV. „Fără voturile voastre nu putem merge mai departe!„, mai spune Emil Bodea.

În urmă cu două săptămâni, o echipa de filmare de la emisiunea „La Măruță” a fost prezentă la Gherla. Au făcut filmări de la repetiții, la Iclod, au fost și la Mănăstirea Nicula și au încheiat seara la un ceaun, cu joc de șură, la cabana dansatorilor de la Mintiu Gherlii.

Dacă trec cu bine de această etapă, „Dansatorii de pe Someș” vor intra în semifinale și apoi, cu puțin noroc, în marea finală.

Premiul cel mare este de 3000 de euro, iar dacă îl câștigă, banii vor fi folosiți pentru a cumpăra costume celor două grupe de dansatori de la Gherla și de la Iclod.

video, în continuare

„Dansatorii de pe Someș” s-au calificat în semifinale la Duelul Ansamblurilor, La Măruță – VIDEO

sus(32)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns