taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
angela rusu

Angela Rusu, noua „contesă” de la castelul Korniș, în cel mai nou videoclip – VIDEO

În decorul de poveste al castelului Korniș de la Mănăstirea, Angela Rusu a filmat un nou videoclip. Pentru admiratorii artistei, melodia este o surpriză, prin sonoritatea cu tentă balcanică abordată în premieră.

„Am vrut să aduc ceva nou, să mă adresez și celor mai tineri”, spune Angela. „Este o melodie pozitivă, pentru îndrăgostiți, pentru toate vârstele, la fel ca toate melodiile mele”.

Filmările pentru videoclip s-au făcut în perioada situației de urgență. „Chiar dacă sunt restricții, am făcut o echipă mică și am trecut la treabă. Au venit și câțiva localnici la filmări, atrași și încântați de muzică. De fapt și primele reacții care au venit sunt foarte bune și asta mă bucură nespus”.

Într-o ținută sobră și elegantă, cu o rochie de culoare neagră, Angela Rusu apare ca o contesă, între zidurile vechi ale castelului. „Inițial ne-am gândit să filmăm la Bonțida, la castelul Banffy, dar acolo nu se putea decât după 15 mai. La Korniș mi-a plăcut foarte mult locația, e un loc foarte frumos”.

angela rusu castel kornis manastirea

Perioada de pandemie a afectat activitatea artistică a Angelei, cu zeci de concerte anulate sau reprogramate pentru vremuri mai bune. Dar cei care o iubesc au avut ocazia să țină legătura cu ea pe rețelele sociale, unde Angela a cântat în direct, dintr-un studio improvizat chiar acasă, la Gherla. „Le cânt cu drag, țin aproape de admiratori”.

În ultimele săptămâni, artista a avut mai mult timp pentru viața personală, de familie, dar și pentru a pregăti noi materiale. Noua piesă, „Mi-ai pus inima pe jar”, realizată în colaborare cu studioul Viper Production de la Cluj, urmează să fie promvată în cel mai scurt timp și la televiziune.

Angel, o fire optimistă, speră ca din toamnă lucrurile să reintre în normal și cât mai mulți dintre cei care o iubesc să se poate bucura din nou de melodiile ei.

video în continuare

sus(1208)jos(1009)

Lasă un răspuns