hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

angela rusu

Angela Rusu deschide acasă la Gherla cea mai mare sală de evenimente – vezi cum va arăta

Interpreta de muzică populară și de petrecere Angela Rusu, originară din Gherla, împlinește în curând 20 de ani de activitate artistică. Are sute de spectacole la activ în toate colțurile țării, dar și în Israel, America sau Canada, precum și numeroase apariții la televiziune. O artistă care aduce mândrie orașului în care s-a născut și pentru care merită aplauze.

E mereu pusă pe fapte mari, la fel ca tatăl ei, de la care spune că a moștenit spiritul întreprinzător.

„Evenimentele la care sunt invitată au loc mai ales la sfârșit de săptămână și am simțit nevoia să-mi găsesc o preocupare pentru restul zilelor”, a povestit Angela. Împreună cu tatăl ei, Mihai Rusu, patronul unui spital de recuperare și al unei baze de agrement din oraș, au pus la cale o nouă afacere: cea mai mare sala de evenimente din zona Gherla.

Au cumpărat clădirile de la fosta fabrică de cărămidă de la marginea orașului și în ultima perioada, aici se lucrează intens, pentru că în curând urmează să se deschidă o sala de evenimente, cu o capacitate de 650 de persoane. Va fi cea mai mare din zonă.

„Am umblat mult prin lume, am văzut multe localuri de excepție, la București, la Timișoara, lângă Baia Mare, prin lumea largă. M-a impresionat foarte mult și extrem de plăcut ceea ce am văzut în Ucraina: săli cu ținută imperială”, spune artista.

Investiția la nouă sala de evenimente din Gherla este uriașă, de peste 600.000 de euro. Angela a dezvăluit și un mic secret despre noua locație. Acesta va avea mochetă roșie cu auriu, mobilier din cea mai bună calitate, sfeșnice pe mese și candelabre spectaculoase din cristal. Acestea au dat de fapt și numele noii locații: Crystal Ballroom.

sala nunti gherla crystall ballroom

Ca o noutate, aici oaspeții vor avea posibilitatea de cazare, cu apartamente speciale, destinate miresei și mirelui, dar și pentru nași. Va fi construită o capelă, dar și un loc de joacă pentru copii, cu meniu special și personal dedicat. Parcarea interioară va avea o capacitate de 400 de locuri.

„Este un concept nou, prin care vom oferi pachete complete, astfel încât cei care ajung la noi să nu mai trebuiască să își bată capul cu detaliile. Amenajarea sălii va fi inclusă în prețul meniului, vom avea și oferte artistice pentru cei interesați, cu formații și DJ. Prețurile vor fi pentru Gherla, la standarde cel puțin de nivelul Clujului. Ne vom adresa în primul rând celor din zona Gherla, dar îi vom aștepta cu drag pe cei din Dej, Cluj sau chiar de mai departe”.

sala nunti gherla crystall ballroom

La noua sală vor putea fi organizate și spectacole, conferințe, alte evenimente. În timpul săptămânii se vor oferi servicii de catering, iar de sărbători, gen Paște sau Crăciun, doritorii vor putea primi acasă pachete cu bunătăți.

„În ce privește mâncarea, totul va fi proaspăt, fără semipreparate sau produse congelate. Avem deja aparatura modernă pentru bucătărie și sunt sigură că lumea va aprecia o mâncare bună, gătită că la carte, de bucătari pricepuți”.

angela rusuInaugurarea Crystall Ballroom este programată pentru luna mai, când are loc și prima nuntă.

Angela Rusu știe că are o misiune extrem de serioasă și este convinsă că experiența deprinsă în toți acești ani îi va fi de mare folos. „Am primit multe de la acest oraș frumos, iar acum cred că a venit rândul meu să îi ofer ceva, la fel de frumos!”

sus(123)jos(31)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns