taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
isu cluj apel 112

Angajați ISU Cluj depistați pozitiv Covid-19

Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Avram Iancu Cluj-Napoca informează că în data de 26 octombrie 2020 au fost testate 42 cadre militare angajate al I.S.U. Cluj, pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

În urma testelor efectuate au fost detectate pozitiv 18 cadre militare, dintre care 12 cadre ocupă funcții la reședința unității – activitate la birou, iar 6 cadre ocupă funcții la o subunitate I.S.U. Cluj.

Persoanele depistate pozitiv au fost izolate iar capacitatea operativă a inspectoratului nu este afectată.

Cele 6 persoane activează în cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, Colina și niciuna nu este în stare gravă.

ISU Cluj precizează că după primirea rezultatului care indică infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toți contacții apropiați (conform definiției de caz). Ulterior, au fost dispuse măsuri pentru izolarea acestora la domiciliu, cu menținerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul unor persoane desemnate din cadrul instituției.

De la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea ISU Cluj, au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.

„Manifestăm o preocupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție. Asiguram cetățenii că această situație nu afectează capacitatea operațională, iar solicitările venite din partea populației pot fi acoperite in mod eficient”, se mai arată în comunicatul instituției.

foto: arhiva

sus(0)jos(1)

Lasă un răspuns