gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
smurd masina autospeciala

Trei angajați ai unei firme din Cluj au căzut de la înălțime

Polița Municipiului Sebeș a fost sesizată vineri, 20 ianuarie, prin 112, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale din municipiul Sebeș, județul Alba, trei persoane au suferit leziuni ca urmare a unui accident de muncă.

Din primele cercetări a rezultat că în jurul orei 8,45, trei bărbați de 20, 39 și 47 de ani, din județele Vaslui și Cluj, angajați ai unei societăți comerciale din județul Cluj, care asigură mentenanța unei clădiri ce aparține societății comerciale din Sebeș, s-ar fi dezechilibrat de pe un utilaj și ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 3,5 metri.

Cele trei victime au suferit multiple traumatisme şi contuzii, unul dintre răniţi având şi un traumatism forte toracic cu pneumotorax bilateral, potrivit Agerpres. Rănile celor cei trei bărbaţi au fost cauzate prin „cădere de la un nivel la altul, de la circa 6 metri înălţime”, arată reprezentanţii unităţii medicale.

Astfel, unul dintre pacienţi, un bărbat din judeţul Cluj în vârstă de 39 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grad 0 cu risc, traumatism forte toracic cu pneumotorax bilateral şi plagă contuză regiunea frontală, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Alba Iulia, Alexandra Mateş.

Un alt pacient, de 47 de ani, din judeţul Vaslui, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor grad 0, contuzie coloană cervico-dorso-lombară, contuzie cot drept cu fractură paletă humerală dreaptă şi traumatism toracic cu contuzie pulmonară.

Cel mai tânăr dintre răniţi, un bărbat de 20 de ani din judeţul Vaslui, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grad 0, traumatism toraco-abdominal şi contuzie bazin şi fracturi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns