gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
lumanare deces

Angajat la o fabrică din Jucu găsit mort în apartament, împreună cu fratele său

Un angajat al unei fabrici din Jucu care nu s-a mai prezentat la serviciu de câteva zile a trezit suspiciunile apropiaților și colegilor de serviciu.

Bărbatul lucra ca operator la o linie de caserare și nu a mai fost văzut de la mijlocul săptămânii trecute. El locuia într-un apartament, împreună cu fratele său, în localitatea Sărmașu din județul Mureș, aproape de limita cu județul Cluj.

Văzând că nu primesc niciun semn, nici la telefon, nici la ușă, cunoscuții au cerut ajutor.

În dimineața zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 10.30, pompierii din Sărmașu a fost solicitați să intervină la un bloc de pe strada Republicii, unde locuiau cei doi. La adresa indicată s-a deplasat o autospecială cu cinci subofițeri și un ofițer, potrivit ISU Horea Mureș.

Pompierii au deblocat ușa, iar în interior au fost identificate doua persoane de sex masculin, fără suflare.

Decedații au fost identificați de polițiști ca fiind cei doi frați, de 47 și 57 de ani. Intoxicarea cu monoxid de carbon ar fi fost cauza morții, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

În acest caz s-a deshcis un dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns