ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
pompieri dej

Angajări la ISU Cluj, ce posturi sunt și care sunt probele de concurs

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj scoate la concurs, prin încadrare directă, 75 de posturi.

Posturile scoase la concurs

  • 4 posturi de ofițer
  • 2 posturi de subofițer
  • 22 de posturi de subofițer – conducător autospeciale
  • 47 de posturi de soldat gradat profesionist

Între posturile disponibile sunt 22 de poziții subofițer – conducător auto pentru autospecialele unității. Postul se adresează candidaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care au promovat Bacalaureatul și dețin permis auto categoriile B și C. Aceștia vor susține probă practică pentru evaluarea aptitudinilor și abilităților de a conduce un autovehicul din categoria N2 și/sau N3 pe un drum public destinat transportului rutier, în care trebuie să execute itemii prevăzuți în baremul stabilit de comisia de concurs. Ulterior, candidații vor susține și un examen scris, iar dosarele de recrutare se pot depune în format electronic la adresa isu_cluj@cj.e-adm.ro până în data de 13.07.2022 la ora 15.

Totodată, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani se pot înscrie pentru unul din cele 47 de posturi de soldat profesionist scoase la concurs. Candidații vor susține două probe practice, “Urcarea pe scară” și “Deplasarea în subsol întunecat” și le va fi evaluată performanța fizică. Cei care obțin cel mai bun timp, vor fi declarați câștigători. Depunerea dosarelor se face tot electronic, în funcție de Detașamentul ales de candidați, până în data de 20.07.2022 la ora 16.

Au fost scoase la concus posturi și în structurile suport ale inspectoratului. Sunt disponibile două poziții de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire, o poziție de ofițer specialist II în cadrul Serviciului de Comunicații și Tehnologia Informației și una în cadrul Compartimentului Securitate – Componenta de Securitate pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor. În aceste cazuri, sunt necesare studii superioare de specialitate, în funcție de fiecare poziție.

Se scot la concurs și două posturi de subofițer în cadrul Compartimentului de Resurse Umane, respectiv în cadrul Centrului Operațional – Compartimentul Analiză, Evaluare și Coordonare Intervenție.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns