taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
politie filtru control livada cluj

Amenzi şi autobuze imobilizate – transportatori de marfă şi călători opriţi şi controlaţi de poliţişti

Zeci de soferi au fost opriti pentru control joi dimineata, la prima ora.  Politisti rutieri din cadrul IPJ Cluj si inspectori de la ISCTR au desfasurat o actiune de verificare a legalitatii transportului de persoane si marfa.

Un filtru a fost instituit pe DN1C, la iesirea din Livada spre Iclod, iar celalalt pe DN1. Au fost verificate 28 de autovehicule de transport mărfuri sau persoane, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 29.000 lei.

politie filtru control livada cluj

Au fost aplicate doua sancțiuni pentru nerespectarea legislației specifice transporturilor rutiere și o sancțiune aplicată unui transportator care se deplasa pe o rută externă, pentru nerespectarea regulilor privind asigurarea obligatorie a autovehiculelor.

Poliţiştii au reţinut sapte certificate de înmatriculare, trei seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare și un permis de conducere al unui conducător auto care efectua transport public de persoane pe ruta Oradea – Iași, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, s-a dispus imobilizarea a trei autobuze până la remedierea deficiențelor constatate.

sus(35)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns