hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

inregistrare audio

Amenințare de atac cu rachetă în București, trimisă printr-o înregistrare, cine a făcut-o

O înregistrare cu un mesaj misterios și amenințător în același timp a anunțat că urmează atacuri cu rachetă în București.

S-a întâmplat în data de 1 martie, când, la interval de 4 minute, Poliția Capitalei a fost sesizată prin 112 că la două locații din București a fost primit câte un apel telefonic, prin care s-a transmis că va fi executat un atac cu rachetă asupra sediilor respective.”Aveți la dispoziție 21 de minute pentru a evacua zona!”, se mai spunea în apel.

Potrivit polițiștilor, mesajul a fost transmis printr-o înregistrare audio.

Polițiștii din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul de Investigare a Infracțiunilor de Terorism, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, l-au depistat pe bărbatul care  ar fi transmis înregistrările audio la două locații din București, cu mesajul că, asupra acestora, va fi executat un atac cu rachetă, iar persoanele prezente în acele spații au la dispoziție 21 de minute pentru a evacua zona.

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din județul Alba. În momentul de față, polițiștii și procurorii desfășoară o percheziție la domiciliul acestuia.

Față de suspect s-a început urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, în conformitate cu prevederile legii privind prevenirea și combaterea terorismului.

Omul va fi condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Activitățile au beneficiat de sprijinul SRI, iar la acțiune au participat și jandarmi din cadrul B.S.I.J.

sus(0)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns