taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
pistol

Amenințare cu pistolul în trafic în Cluj

Vineri seara în jurul orei 18, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Făt Frumos din Cluj-Napoca a avut loc o altercație în trafic, între doi conducători auto. Unul dintre aceștia l-ar fi amenințat pe celălalt cu un pistol.

Autoturismul cu care se deplasa bărbatul a fost depistat de polițiști la scurt timp, pe Calea Baciului, în apropierea unei benzinării.

Polițiștii l-au identificat pe suspect. Acesta este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Baciu.

În urma controlului efectuat de polițiști, a fost identificată arma în cauză, respectiv un pistol neletal, fără muniție.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, pentru stabilirea tuturor aspectelor în care s-a desfășurat incidentul.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de sâmbătă, acesta va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive.

foto: arhiva

sus(14)jos(13)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns