taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
mos gherla piata masca

Amendat pentru că nu purta mască, s-a îmbrăcat în Moș, ce a făcut – VIDEO

Vineri și-a făcut apariția la Gherla în piață Moșul, dar în sac avea altfel de daruri.

Moșul s-a plimbat printre tarabe și a oferit celor întâlniți în cale cel mai căutat produs al anului 2020: masca de protecție împotriva Covid. Darul neobișnuit nu a fost refuzat de nimeni, iar unii chiar l-au abordat pe Moș, să primească și ei. Pentru că, nu-i așa, o mască în plus nu strică niciodată.

mos masca gherla

Motivul pentru care Moșul a făcut acest gest surprinzător are și o poveste în spate. El a explicat  că în urmă cu câteva seri, a mers până la un chioșc, fără să-și mai pună masca antivirus.

Pe drum s-a întâlnit cu un echipaj de poliție, care i-a cerut să se legitimeze. Omul a refuzat și spune că a fost chiar încătușat. În cele din urmă, s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei.

După această întâmplare, deși consideră că a fost un abuz și spune că va contesta amenda, omul s-a hotârăt să dea un exemplu și altora, să nu pățească ca el. A cumpărat măști și le-a împărțit gratuit. „Am ajuns să nea dea Moșul măști”, a spus o femeie. „Astea au trecere mai multă decât dulciurile acum”, a spus o altă femeie din piață.

„1.500 de lei costă o mască!”, a atras atenția Moșul prin piață. El a fost grijuliu față de copiii mici, iar cei întâlniți pe drum au primit bomboane.

video în continuare

sus(47)jos(13)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Care masca de protecție ? Este doar o cârpă. O masca de protecție costa 310 roni, 400 roni, 500 de roni. Aceasta cârpă doar ne scoate banul din buzunar. Dacă erau bune nu ar fi crescut nr de bolnavi. Câți angajați din sănătate s - au virusat ? Deci sa nu mai vorbim despre PROTECȚIE.

    sus(5)sus(3)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?