alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej

accident coplean caseiu ambulanta bgs pompieri dej politie

Ambulanță cu pacienți implicată în accident între Coplean și Cășeiu – cinci răniți – FOTO

Mai multe persoane au fost rnaite într-un accident rutier produs luni dimineață pe șoseaua Dej – Baia Mare, între localitățile Coplean și Cășeiu.

În jurul orei 6,30, un șofer de 52 de ani din comuna Câțcău, aflat la volanul unui autovehicul marca Seat, care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj, a intrat în coliziune cu o ambulanță BGS de transport pacienți la dializă.

Potrivit polițiștilor, ambele mașini se îndreptau spre Dej, iar coliziunea s-a produs în momentul când mașina din față a virat la stânga, în timp ce șoferul din spate efectua o depășire regulamentară.

În urma impactului, cele două autovehicule au părăsit șoseaua și s-au oprit pe un câmp de pe marginea drumului. Un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Dej a intervenit la locul evenimentului.

accident coplean caseiu ambulanta bgs pompieri dej politie

Au fost răniți patru pacienți din ambulanță, care au suferit răni în zona mâinilor și șoferul vinovat, în vârstă de 53 de ani, din Cășeiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice.

Victimele au fost transportate la spitalul din Dej. Patru sunt rănite grav și una ușor.

În acest caz, polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

sus(0)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns