taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
kasza tamas ghelra szamosujvar

#ALTERNATIVA INDEPENDENTĂ a intrat oficial în competița electorală

Duminica, 16 august, a fost o zi plină pentru Biroul Electoral Central din Primăria Municipiului Gherla.

Dimineața, după slujbele religioase, a urmat depunerea dosarelor candidatul independent Kasza Tamás, însoțit de familie, candidații Partidului Verde, prieteni, voluntari și mai apoi de reprezentantul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților. Doamnele din sală au primit câte un fir de trandafir alb, în semn de apreciere pentru munca pe care o depun in acest birou, cu mult profesionalism și răbdare.

După verificare, dosarul candidatului a fost validat de către președintele BEC al Municipiului Gherla și astfel #ALTERNATIVA INDEPENDENTĂ pentru Gherla a devenit realitate.

kasza tamas ghelra szamosujvar

kasza tamas ghelra szamosujvar

Luni, atât cele două formațiuni politice, cât și candidatul independent, au depus dosarele și la Judecătoria Gherla.

„Toți cei care doresc în urbea noastră schimbarea de atitudine și o dezvoltare durabilă pentru orașul nostru, de acum au opțiunea certă în fața lor!”, este mesajul candidatului Kasa Tamas. „Mulțumiri celor 511 semnatari validați si tuturora, care m-au asigurat de susținerea lor! Proiectul electoral #ALTERNATIVA INDEPENDENTĂ se bucură de susținerea oficială a Partidului Verde, al ALDE, al Partidului Republicanilor din Romania și de susținerea multor cetățeni ai urbei noastre care își doresc o alternativa reală bazată pe valori și profesionalizm.

„Nu va fi ușor, dar tot ce se clădește pe adevăr și iubire față de orașul nostru merită toate eforturile noastre!”

kasza tamas ghelra szamosujvar

sus(18)jos(195)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns