fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj locuri de munca rascruci contabil cluj gherla dej cluj

bunesti pompieri

Altercație la Bunești – au intervenit pompierii și poliția

Un apel la 112 a anunțat duminică în jurul orei 15 că o mașînă s-ar fi răsturnat peste un bărbat în localitatea Bunești din comuna Mintiu Gherlii, în apropiere de șoseaua Gherla – Dej.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj al pompierilor de la Detașamentul din Dej și poliția. Oamenii legii au aflat că de fapt a avut loc o altercație între mai multe persoane, iar un bărbat a căzut lângă o mașină, fapt care a creat confuzia.

bunesti pompieri

politie pompieri bunesti

Din primele informații, un bărbat din Cluj-Napoca, aflat sub influență buturilor alcoolice, s-ar fi implicat într-o altercație cu persoane din Bunești, dar a fost rapid imobilizat.

Omul a fost condus la poliție pentru declarații, iar în acest caz se desfășoară cercetări pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

sus(2)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns