taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
bataie scoala

Altercație cu mai mulți deținuți într-o celulă din Penitenciarul Gherla, un bărbat dus la spital

Un conflict în care au fost implicați mai mulți deținuți a avut loc la Penitenciarul Gherla, informează ziardecluj.ro.

La data de 20 iunie, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată cu privire la o altercație fizică care ar fi avut loc în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.10, într-o camera a Penitenciarului Gherla în care erau cazați mai mulți bărbați, a confirmat IPJ Cluj.

A fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiștii municipiului Gherla, deplasată la locul sesizat, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Din primele verificări, s-a constatat că într-o camera de deținere, patru bărbați au participat la o stare conflictuală.
La un moment dat, unul dintre aceștia ar fi intenționat să utilizeze un obiect înțepător improvizat, dar a fost deposedat de ceilalți participanți la altercația fizică.

Ulterior, după deposedarea de respectivul obiect, un tânăr de 23 ani l-ar fi înțepat pe acesta, fiind astfel transportat la o unitate medicală pentru acordarea ingrijirilor de specialitate.

Cauzele și împrejurările în care a avut loc agresiunea fizică urmează a fi cercetate în continuare, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

foto: arhiva

sus(10)jos(7)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?