taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
alin nicoara meci fotbal gherla

Alin Nicoară, un ultim salut. S-a stins la spital, boala lui a recidivat

Cuvintele sunt de prisos atunci când un suflet tânăr, mult prea tânăr, se stinge. Joi dimineață, Alin Nicoară, tânărul militar din Gherla, în vârstă de 24 de ani, a pierdut lupta cu leucemia, după ce boala bătuse în retragere.

Alin a fost internat recent la terapie intensivă, la Cluj-Napoca. Ultimele analize pe care le-a făcut au arătat că boala nemiloasă revenise. Începuse să facă din nou tratament, s-a făcut apel la cei care vor să doneze sânge pentru el. Însă minunea care s-a întâmplat o dată la sfârșitul anului trecut, n-a vrut să se mai producă.

Un prieten din Gherla își făcuse un obicei să-l sune aproape în fiecare zi, să-l întrebe cum se mai simte. Miercuri seara, Alin a răspuns la telefon și spunea că este bine și că a reînceput tratamentul. Dimineață însă, vestea tristă și de necrezut a venit ca un trăznet.

A lăsat în urmă familia îndurerată, foștii colegi de fotbal și de militărie, prietenii de la Sucutard și de la Geaca, unde a copilărit, apropiații de la Gherla. Cu toții își vor aminti de el ca de un om vesel și optimist, care până în ultima clipă a crezut în șansa lui la viață.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

sus(69)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns