mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
ioan neselean viceprimar gherla

Alianta PNL-PDL incepe o campanie de schimbare a viceprimarilor PSD. Este vizat si viceprimarul din Gherla, Ioan Neselean

Săptămâna viitoare începe o campanie de refacere a majorităților PDL-PNL din consiliile locale, a anuntat Daniel Buda, co-presedinte al Alianței Creștin Liberale (PNL-PDL) Cluj.

Am avut o primă discuţie cu colegii din PNL privind refacerea majorităţilor la nivel judeţean, iar acolo unde este viceprimar PSD, acesta va fi schimbat cu un viceprimar fie de la PNL, fie de la PDL, în funcţie de majorităţile care pot fi constituite şi de numărul consilierilor locali pe care îi avem. Nu va mai rămâne în funcţie niciun viceprimar PSD, pentru că PSD este principalul adversar politic al nostru. Ar fi vorba de 14 – 16 comune unde se vor schimba viceprimarii social-democraţi. Procesul de refacere al majorităţilor este unul firesc, atâta vreme cât discutăm de Alianţa Creştin Liberală”, a declarat Buda, citat de stiridecluj.ro.

Buda mai spune că nu s-a discutat și despre schimbarea șefilor unor regii autonome sau a altor instituții aflate în subordinea CJ Cluj, însă a precizat că în cazul în care se vor face schimbări, acesta vor fi făcute ”pe criterii de competență”.

pnl pdl gherla ovidiu draganConform protocolului Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL, acolo unde se pot forma majoritati in consiliile locale, viceprimarii PSD urmeaza sa fie schimbati„, a declarat Ovidiu Dragan, liderul consilierilor PDL in consiliul local Gherla. „Pot sa va confirm ca Gherla este vizata in acest sens„, a mai declarat Dragan.

 

neselean ioan viceprimar gherla usl psdLa Gherla, viceprimarul PSD Ioan Neselean a fost votat dupa alegerile locale din luna iunie 2012. Atunci propunerea a venit din partea presedintelui PNL, Iuliu Samartean, la acea data co-presedinte al USL Gherla. Cu 15 voturi pentru, 2 impotriva si 2 anulate, Neselean a fost validat in functia de viceprimar.

Consilierii PNL si PDL pot face acum o majoritate in consiliul local, cu 10 consilieri. Daca doresc, ei pot initia o schimbare a viceprimarului, desi legea prevede ca acest lucru se poate face doar in baza unor motive temeinice. Vom vedea ce se va intampla, insa am speranta ca unii dintre consilierii PNL si PDL nu vor fi de acord cu aceasta schimbare. E vorba de obrazul fiecaruia„, a declarat joi viceprimarul Ioan Neselean.

Ioan Neselean a ocupat functia de consilier local intre 2008-2012. In prezent este presedinte al organizatiei PSD Gherla, vicepresedinte al PSD Cluj si membru in Consiliul National al PSD.

 

imagini video: iunie 2012, alegerea viceprimarului Ioan Neselean

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns