taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon

Alexandru Tămaș și Ionuț Pataki în expoziție de desen și pictură la Centrul Turistic – FOTO

Orașul dovedește încă o dată că are parte de talente adevărate. De această dată, prin doi tineri, Alexandru Tămaș și Ionuț Pataki, care și-au prezentat lucrările de pictură și desen în expoziția „Simbioza culorilor”.

Vernisajul a avut loc vineri seara la Centrul Turistic, în prezența autorilor, a amatorilor și cunoscătorilor de artă, a prietenilor, cunoscuților, susținătorilor.

„Băiatul cu tatuajele”, cum mai este cunoscut Alexandru Tămaș, a revenit în atenția publicului cu 12 lucrări deosebite. El s-a făcut remarcat prin concursurile de design pe care le-a câștigat ca elev al Liceului Tehnologic, dar și ca autor al unor reușite picturi murale.

La prima expoziție s-a aflat Ionuţ Ernest Pataki, un tânăr de 29 de ani din Gherla, și el fost elev la Liceul Tehnologic, acum student la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, secția arte plastice. El a îndrăgit de mic desenul, iar în cele 12 lucrări prezentate acum, vizitatorii au putut desoperi personaje celebre realizate în creion, dar și viziunea asupra naturii și vieții.

Talentul celor doi tineri a fost evocat de Martin Lengyel, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Plastici Gherla, care le-a adresat cu acest prilej invitația de a face parte din asociația artiştilor plastici din oraş.

galerie foto – imagini de la vernisaj – foto Ioan Moldovan

galerie foto gherlaDoina Mureșan, directorul Liceului Tehnologic Gherla, prezentă la vernisaj, a rememorat momentele primelor întâlniri cu cei doi foști elevi și insistența pe care a avut-o de a-i determina să meargă mai departe pe acest drum.

Cei doi expozanți au mulțumit tuturor pentru susținere și au prezentat câteva din secretele tehnicilor de lucru proprii.

Câte o „Diplomă de apreciere” au primit din partea Centrului Turistic, prin managerul Monica Pătac.

Expoziţia este deschisă pentru public până pe 31 ianuarie 2018 şi poate fi vizitată în zilele luni-vineri între orele 8-15.

Szekely Csaba

sus(9)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns