taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
londra aeroport avion marea britanie

ALERTA: Spatiul aerian al Londrei, inchis pana la ora 19.00 GMT

Spațiul aerian al Londrei va fi închis până la ora 19.00 GMT (21 ora Romaniei), din cauza unei probleme informatice, a anunțat organizația europeană pentru securitatea navigației aeriene, Eurocontrol, relatează AFP.

‘Tot spațiul aerian al Londrei este închis din cauza unei pene informatice până la ora 19.00 GMT’, a indicat organizația pe site-ul său de internet, informeaza Agerpres.

Potrivit Reuters, care citează un comunicat al aeroportului Heathrow, zborurile către Marea Britanie înregistrează întârzieri din cauza unei pene de curent. Aeroportul din Gatwick a anunțat că momentan nu se produc decolări, în schimb aterizările sunt permise. Totodată, aeroportul din Manchester a anunțat că nu este afectat de închiderea spațiului aerian și este pregătit să primească zboruri care au fost deviate.

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns