taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
ploaie gherla sosea inundata

Alertă de ploi puternice, vremea până la sfărșitul lunii mai

Luna mai continuă să fie capricioasă, cu dese schimbări de vreme. După episodul de marți, când a plouat aproape toată ziua, chiar torențial, meteorologii anunță un nou val de ploi și vreme la fel de instabilă.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorlogie, începând de miercuri de la amiază și până vineri, în cea mai mare parte a României vremea va fi în general instabilă. Local și temporar vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp și pe arii restrânse 35 l/mp.

COD GALBEN

Până miercuri, 15 mai, la ora 22, este valabilă o atenționare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată.

În județele Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Teleorman, Giurgiu și local în Harghita vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

VREMEA ÎN CONTINUARE

Până duminică, 19 mai, media temperaturilor din timpul zilei în Transilvania va fi de 20-22 de grade. Apoi se va încălzi ușor, cu medii de 23 de grade, care se vor menține până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Pe timpul nopților nu vor fi modificări semnificative și vor fi în medie 8-10 grade, mai cald în jurul datei de 21 mai.

Până la finalul celei de-a doua săptămâni vor fi dese manifestări specifice instabilității atmosferice. Temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor fi mai importante in intervalul 15-18 mai.

foto: arhiva

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns