taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
gherla somes ploaie soare

Alertă de ploi grele mai multe zile, apoi revine vara, cât de cald va fi

Începând de miercuri și până vineri dimineața sunt anunțate ploi bogate, avertizează meteorologii. Aceștia au anunțat cod galben pentru centrul Transilvaniei și cod portocaliu pentru zona montană a județului Cluj și județele Sălaj, Maramureș, Satu Mare, Bihor, o parte din Alba, Hunedoara, Arad și întreg județul Caraș-Severin.

Potrivit ANM, în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte va ploua și se vor acumula cantități de apă însemnate ce vor depăși 25-35 l/mp.

Miercuri vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, unde la rafală va sufla cu peste 80 km/h, iar local și temporar și în sudul teritoriului, cu viteze în general de 55-60 km/h.

În Maramureș, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crișanei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40-70 l/mp.

De vineri, vremea se va încălzi tot mai tare, astfel că până duminică sunt anunțate în zona Gherla temperaturi de vară, care vor putea atinge chiar și 27 de grade la umbră.

Săptămâna viitoare se va răcori din nou, iar valorile medii maxime vor coborî în Transilvania spre 18 grade. Cele din timpul nopții vor fi în jur de 12 grade. În perioada 6-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

foto: arhiva

sus(8)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns