alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

incendiu pompieri gherla dej

Alertă de incendiu la un atelier în Gherla, mai mult a fost spaima – VIDEO

Sirenele de pompieri au răsunat vineri dimineață la Gherla după ce un apel la 112 a anunțat un incendiu.

În jurul orei 8,30, la un atelier de croitorie de pe strada Română au început să iasă scântei din coșul de fum. Martorii spun că s-a văzut chiar și flacără pe acoperiș.

O femeie care se afla în interior a dat alarma, iar la locul evenimentului au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu o autospecială și un echipaj de la Detașamentul din Dej.

video în continuare

Spaima femeii a fost mai mare decât pericolul, spun pompierii. Nu s-au înregistrat pagube materiale, iar soba și coșul au fost demontate și verificate pentru a se preîntâmpina orice pericol.

Pompierii îndeamnă oamenii să își curețe periodic coșurile de fum, astfel încât să se evite situațiile de acest gen.

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns