taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
bcrbistrita politie

Alertă de explozie la o bancă din Bistrița, cel care a sunat a fost găsit de polițiști – VIDEO

Miercuri în jurul orei 13.30, a fost recepționat pe linia 112 un apel prin care s-a alertat posibilitatea producerii unei explozii la sediul băncii BCR din Bistrița.

Au intervenit de urgență efective din cadrul Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și au fost evacuate în siguranță toate persoanele care se aflau în sediul băncii respective, precum și în clădirile din apropiere.

S-a cooperat cu specialiști din cadrul Serviciului Român de Informații, iar în urma verificărilor efectuate de către aceștia nu au fost identificate elemente de natură a pune în pericol securitatea obiectivului respectiv.

foto, video: bistriteanul.ro

Persoana bănuită de alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție a fost identificată de polițiștii bistrițeni. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din municipiu.

Investigațiile au fost continuate în cadrul unui dosar penal deschis de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțele Periculoase, în care a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. La percheziție, bărbatul a devenit agitat și a fost testat cu aparatul DrugTest. Rezultatul testării a fost pozitiv și a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Tot în cadrul cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras în cursul zilei de ieri un telefon mobil dintr-un magazin de profil din Bistrița. De asemenea, este bănuit că i-ar fi luat fără încuviințare unui cunoscut autoturismul, pe care l-ar fi condus pe raza municipiului Bistrița.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

sus(0)jos(3)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns