ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
computer calculator

Alertă de bombă la sediul UDMR din Cluj, unii fac glume prin email, au anunțat și o bombă la mall

În cursul serii de joi, 28 iulie, în jurul orei 21.45, pe adresa de email a Poliției Locale din Brașov, s-a primit un mesaj în care se anunța că sediul UDMR din Cluj-Napoca va sări în aer.

Întrucât în email nu se preciza care dintre cele trei sedii ale UDMR din Cluj-Napoca va sări în aer, la toate trei au fost trimise efective de polițe, jandarmi și pompieri, pentru a sprijini activitatea specialiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Compartimentului Pirotehnic, a declarat Iulian Timșa, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

În urma verificărilor s-a stabilit că alerta a fost falsă.

Tot în cursul zilei de joi, un alt email, trimis tot pe adresa Poliției Locale din Brașov, a anunțat o bombă la un mall din municipiu. Mesajul a sosit în jurul orei 14,30, potrivit bizbrasov.ro. „Intervenția Poliției și Pompierilor a fost promptă, iar toate persoanele aflate în incinta mall-ului AFI, precum și toți angajații din clădirile de birouri au fost evacuați fără probleme. Geniștii și ceilalți oameni ai legii mobilizați la fața locului au verificat mai bine de patru ore zona pentru a se asigura că nu există nici un fel de risc”, scrie sursa citată.

Întrebat dacă a fost identificat autorul mesajului cu bomba de la Cluj, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov a declarat că cercetările sunt în atribuția clujenilor, către care a fost redirecționat emailul primit la Brașov. IPJ Cluj contrazice acest lucru și spune că cei de la Brașov au sarcina să facă cercetări privind autorul emailurilor.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns