taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
somesul mic gherla inundatie cluj

Alertă cod portocaliu de inundație la noapte pe Someșul Mic și în bazinul Fizeșului

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate marți seara, a precipitațiilor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de inundație pe râurile din bazinele hidrografice afluenții Someșului Mic aferenți sectorului aval S.H. Cluj-Napoca, județul Cluj.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Fizeș – bazin inferior și mijlociu, Bandău.

Se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de inundație.

Alerta cod portocaliu emisă de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) este valabilă de marți seara de la ora 20.15 până miercuri dimineața la ora 6.

foto: arhiva

sus(0)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns