taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
vicentiu hossu gherla alergare

Alergător din Gherla într-o cursă ce durează 24 de ore, pentru o cauză nobilă. Cum poți să cumperi „kilometri”

Sute de persoane din toată România sunt așteptate să participe sâmbătă și duminică la un cros de rezistență, de 24 de ore, în scop nobil: strângerea de fonduri pentru copiii cu autism.

Inițial, întrecerea era programată să se desfășoare pe litoral, dar epidemia de coronavirus a dat peste cap planurile organizatorilor. Aceștia nu s-au dat bătuți și au schimbat regulamentul, astfel încât fiecare participant va putea alerga în localitatea de domiciliu. Alergătorii vor avea asupra lor dispozitive mobile prin care vor fi monitorizați prin satelit, în timp real.

Provocarea cea mare este alergarea pe o distanță de cel puțin 100 km, care trebuie parcursă în cel mult 24 de ore. Participanții vor da startul sâmbătă, 2 mai, la ora 10, iar duminică dimineața la aceeași oră vor încheia cursa. Desigur, în acest interval, pot face pauze pentru hidratare și mâncare.

Singurul participant din Gherla la această întrecere este Vicențiu Hossu, un întreprinzător local, dar și un susținător necondiționat al sportului. După ce s-a implicat în fotbal, dar și în în creșterea animalelor, și-a descoperit de câțiva ani pasiunea pentru alergare și poate fi văzut de multe ori pe coama dealului de la marginea orașului, în timp ce aleargă.

vicentiu hossu gherla alergare

„Dacă e caritabil, motivația e infinit mai mare! Fiecare ajută cum poate: unii aleargă, unii donează, unii promovează evenimentul. Eu sunt profund onorat că am fost invitat să alerg pentru această onorabilă cauză, pentru copii în general, pentru cei suferinzi în mod special. Mi-am propus să parcurg 122 km în 24 de ore de competiție, după numărul de concurs ce mi-a fost atribuit. Personal vă mulțumesc celor care sunteți alături de mine și îmi transmiteți încurajări. În numele organizatorilor, va mulțumesc celor care distribuiți acest eveniment sportiv-caritabil și, mai presus de toate, mulțumesc în numele copiilor suferinzi de autism, beneficiarii acestei acțiuni, celor care au „cumpărat/donat” din eventualii km ce vor fi parcurși de mine în această cursă. Cei care mai doriți să-mi „dați de alergat 😊” nu ezitați să o faceți , fiecare kilometru parcurs este echivalent a 10 lei. Link-ul pentru donații este www.alergpentruautism.ro, aici găsiți și pașii ce trebuie parcurși. Doamne ajută să fie bine, spor-t!”, este mesajul lui Vicențiu de pe pagina sa de Facebook.

Cei care au cumpărat deja „kilometri” pentru Vicențiu au primit din partea organizatorilor „Certificatul de donator”.

certificat donator cros

Vicențiu Hossu spune că va lua startul sâmbătă dimineața la ora 10, pe stadionul municipal, unde va parcurge primii kilometri. Apoi se va îndrepta spre cartierul Cocoșvar, unde speră ca ora 10 a zilei de duminică să îl găsească alergând, după ce va fi parcurs cei 122 de kilometri.

sus(72)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns