angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

cros gherla

Alergare prin soarele fierbinte la Crosul de zilele orașului, doi participanți doborâți de caniculă – VIDEO

Cei care sâmbătă înainte de amiază au participat la cea de a III-a ediţie a Crosului „Gherla sunt eu” au avut de făcut față unei provocări și mai mari decât lungimea cursei: căldura uriașă.

Desfăşurată pe soare puternic, întrecerea a reunit peste 200 de alergători de diferite vârste, de la un copil de 1 an până la veteranul de 85 de ani Vasile Moldovan din Pădureni (Ţop), încă deosebit de activ şi cu o bună pregătire fizică.

Participanții s-au putut înscrie la unul din crosurile de 3, 5 sau 10 kilometri, cu startul din Piaţa Libertăţii, dat de animatorul evenimentului şi principalul organizator, Paul Florean, ajutat de primarul Ioan Neselean.

După o scurtă încălzire, amatorii crosului din Gherla, Cluj-Napoca, Dej şi alte localităţi din ţară s-au aliniat la start.  Printre ei s-au aflat doi gemeni de 5 ani din Cluj-Napoca, care au alergat alături de părinţii lor în cursa de 3 kilometri.

Crosul de 3 kilometri a fost câștigat de Adrian Sălăjean, cel de 5 kilometri de Gavril Kiss, iar cel mai dificil, crosul de 10 kilometri de Gelu Viorel Timiş, toți din Cluj-Napoca.

Între cei ajunși la linia de sosire s-a aflat un copil mic, care, în uralele publicului care îl aplauda, s-a emoționat puternic și lacrimile i-au șiroit pe obraji.

La linia de finiș, alergătorii au fost așteptați cu apă și premiaţi cu medalii şi cadouri constând în produse energizante, oferite de Pro Nutrition.

cros gherla

cros gherla

cros gherla

cros gherla

Nu a fost uşoară deloc alergarea sub arşiţa soarelui și nu toți concurenţii au făcut faţă temperaturilor ridicate.

Un tânăr din Gherla, înscris la crosul de 10 km, ajuns pe deal, nu a mai putut continua cursa. Starea în care se afla a impus transportul lui la spital la Cluj.

Un alt tânăr de 19 ani, din Mintiu Gherlii, participant la același cros, a vrut cu tot dinadinsul să câștige cursa și nu a mai ținut cont de rezistența corpului. Când mai avea puțin până la sosire, i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe asfalt. A intervenit o ambulanță de la Gherla, iar medicii au rămași șocați când au constatat că tânărul avea o temperatură de 41 de grade, cu mult peste normal. Ca măsură de urgență, s-au adus produse congelate de la un magazin alimentar din apropiere pentru a-i răci corpul. Tânărul a primit îngrijiri medicale și în cele din urmă și-a revenit.

video în continuare

Evenimentul a fost organizat de CS Firekick Boxing, Pro Nutrition şi Primăria Municipiului Gherla, în cadrul ediției 2019 a Zilelor Municipiului Gherla.

Szekely Csaba

video în continuare

sus(11)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns