taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
cros copii gherla

Alergare cu bucurii la Crosul pentru tabără – FOTO

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Se bucură de succes alergatul în folosul sănătăţii la Gherla. La Crosul Taberei „Alergăm, ne distrăm … spre tabără ne îndreptăm”, defășurat vineri pe stadionul din parcul mare s-au înscris nu mai puţin de 130 de copii şi adulţi.

Este un adevărat record, dacă avem în vedere numărul concurenţilor din anii trecuţi. Competiţia a avut ca scop continuarea misiunii Centrului de Zi pentru Copii de pe strada Armenească din Gherla, unde învaţă în condiţii foarte bune nu mai puţin de 49 de copii.

Un alt obiectiv a întrecerii a fost prevenirea abandonului şi instituţionalizării copiilor din medii defavorizate. Prin iniţierea acestui cros, organizatorii şi-au dorit organizarea unei tabere de vară de o săptămână la hotarul judeţelor Cluj şi Sălaj, la Gura Vlădesei, pentru copiii beneficiari ai centrului.

Chiar şi ploaia s-a oprit la startul crosului. Pe lângă copiii beneficiari ai centrului au mai participat şi alţi amatori ai sportului, printre care şi 40 de membri ai CS Firekick-Boxing, pregătiţi de Paul Florean. Unul dintre câştigătorii crosului la categoria tineri şi adulţi, Pop Doru Nicolae, provine chiar de la acest club.

galerie foto: imagini de la cros

galerie foto gherlaPrimii clasaţi la categoria copii, clasele I-IV, care au trecut împreună linia de sosire, au fost Fabian Raţ şi Piron Ionuţ. Fabian Raț este și câștigătorul ediției trecute a crosului. La clasele V-VIII a câștigat cursa Andreea Conţ, de la Centrul de Zi.

Primii clasaţi la Crosul Taberei de la Gherla au fost premiaţi cu diplome, jucării şi dulciuri, dar toţi participanţii au plecat acasă cu o amintire frumoasă.

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia „Porţile Deschise”, în colaborare cu Primăria Gherla.

Szekely Csaba

sus(13)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns