mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
cros copii gherla

Alergare cu bucurii la Crosul pentru tabără – FOTO

Se bucură de succes alergatul în folosul sănătăţii la Gherla. La Crosul Taberei „Alergăm, ne distrăm … spre tabără ne îndreptăm”, defășurat vineri pe stadionul din parcul mare s-au înscris nu mai puţin de 130 de copii şi adulţi.

Este un adevărat record, dacă avem în vedere numărul concurenţilor din anii trecuţi. Competiţia a avut ca scop continuarea misiunii Centrului de Zi pentru Copii de pe strada Armenească din Gherla, unde învaţă în condiţii foarte bune nu mai puţin de 49 de copii.

Un alt obiectiv a întrecerii a fost prevenirea abandonului şi instituţionalizării copiilor din medii defavorizate. Prin iniţierea acestui cros, organizatorii şi-au dorit organizarea unei tabere de vară de o săptămână la hotarul judeţelor Cluj şi Sălaj, la Gura Vlădesei, pentru copiii beneficiari ai centrului.

Chiar şi ploaia s-a oprit la startul crosului. Pe lângă copiii beneficiari ai centrului au mai participat şi alţi amatori ai sportului, printre care şi 40 de membri ai CS Firekick-Boxing, pregătiţi de Paul Florean. Unul dintre câştigătorii crosului la categoria tineri şi adulţi, Pop Doru Nicolae, provine chiar de la acest club.

galerie foto: imagini de la cros

galerie foto gherlaPrimii clasaţi la categoria copii, clasele I-IV, care au trecut împreună linia de sosire, au fost Fabian Raţ şi Piron Ionuţ. Fabian Raț este și câștigătorul ediției trecute a crosului. La clasele V-VIII a câștigat cursa Andreea Conţ, de la Centrul de Zi.

Primii clasaţi la Crosul Taberei de la Gherla au fost premiaţi cu diplome, jucării şi dulciuri, dar toţi participanţii au plecat acasă cu o amintire frumoasă.

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia „Porţile Deschise”, în colaborare cu Primăria Gherla.

Szekely Csaba

sus(13)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns