taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
alegeri, votare

Alegeri locale 2020 – PNL are numele candidaților de primar la municipii, orașe și comune

Vineri seara a avut loc la Cluj-Napoca o ședință a Comitetului Director Județean al PNL, în cadrul căreia au fost validați o serie de candidați la fotoliul de primar, pentru alegerile locale din această vară.

La Gherla a fost validat, așa cum se specula încă de joi, candidatul cu cele mai bune rezultate în sondajul intern, Ovidiu Drăgan, fost primar între 2004-2012. Acesta i-a lăsat în urmă pe contracandidații Sabo Marius, Vlad Bărbos și Iuliu Sămărtean.

La Dej a fost validat candidatul Aurelian Mureșan. Acesta a candidat în 2016 împotriva lui Costan Morar, dar a obținut doar 25,46%, față de contracandidatul PSD, care a câștigat detașat, cu 62,17% din voturi.

Candidatul PNL la Cluj-Napoca a fost validat actualul primar Emil Boc, la Turda Cristian Matei, la Câmpia Turzii Dorin Lojigan, la Fizeșu Gherlii Vasile Lup, la Bonțida Cârhaț Aurel, la Jucu Pojar Ioan Dorel, la Aluniș Mihai Sav, la Țaga Mîrza Romulus.

Încă mai sunt în discuții candidații pentru celelalte comune din Cluj.

Tot la final de săptămână au apărut speculații în presă care anunțau că 18 primari clujeni PSD ar urma să treacă la PNL. Deputatul PSD Horia Nasra a respins supozițiile într-o postare pe Facebook. „Știrea cu 18 colegi primari care pleacă la PNL este un fake news marcă liberală. Aceste dezinformări nu fac cinste liberarilor, nu sunt nici primele, nici ultimele”, a scris Nasra.

sus(25)jos(25)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

5 comentarii

  1. Și secretara ???Din păcate ,nu are șanse la ciolan.Cei care donau x3-iuri,au dispărut Rușine P N L, Lipsă totală de dorință de înnoire.Tot nenorociți de psd-îști vor câștiga.

    sus(32)sus(27)
  2. Inteligentă mișcare - parcă cu primar în funcție s-a obținut un onorant loc 3 , dar acum cu sooondajele edificatoare precis o sa ia de data asta turul 3 . Dar poate inteligenții care nu găsesc nimic mai bun de oferit își fac flotant de Gherla să-și voteze preferatul că la Cluj Boc iese primar ± câțiva deștepți din partid.Ce nu pricep e că indiferent de sondaje SE JOACA PE VOTURI - aici sunt egali toți și trebuie sa ai ceva de oferit mai ales după realizările Primăriei din ultimul mandat , prostii pe care și consilierii PNL le-au cam votat - așa că oricum ieșea ce vroia primarul și de ce să dea rău partidu ...
    Măcar la UDMR aparent și-au ales singuri o parte din viitorii candidați - un pic de țircuș nu strică atât timp cât nu e prea târziu .

    sus(12)sus(12)

Lasă un răspuns