taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
usr gherla

Alegeri la USR Gherla

Duminică a avut loc Adunarea Generală a membrilor organizației USR Gherla, eveniment la care au fost invitați și membri ai altor filiale, inclusiv din Biroul Județean USR Cluj-Napoca. Cu acestă ocazie a fost aleasă o nouă structură și componență a organelor de conducere, arbitraj și control.

Noul Birou Local este format din preşedinte – Dan Mureșan, vicepreşedinți – Csaba Kiss, Andrada Opriș, Adrian Veres, Carol Szasz.

Potrivit unui comunicat de presă, „aceştia vin cu competenţă şi expertiză subsumate interesului cetăţeanului și şi-au ales deja domeniile pe care îşi vor concentra activitatea, folosindu-se fiecare de experienţa profesională şi abilităţile dobândite în activitatea anterioară. Csaba Kiss şi-a manifestat interesul pentru problema ameliorării sănătăţii gherlene, planul ambiţios pe termen lung fiind construirea unui spital nou în Gherla. Andrada Opris, profitând de experienţa contabilă, va supraveghea administrarea bugetului local şi va propune măsuri pentru eficientizarea şi transparentizarea cheltuirii banului public. Adrian Veres încerca să revitalizeze sportul de performanţă şi cel de masă, infrastructura sportivă şi recreativa şi va pune accentul pe importanța mişcării pentru sănătate. Ca inginer de drumuri, Carol Szasz îşi propune integrarea oraşului în zona metropolitană a Clujului prin proiecte de infrastructură importante precum facilitatea legăturii cu centrul judeţean sau crearea de spaţii atractive pentru antreprenoriatul mare. În calitate de preşedinte și având la rândul său experienţă în gestionarea echipelor, Dan Muresan va avea responsabilitatea de a coordona activităţile propuse şi va încerca medierea politică a piedicilor care se vor ivi în implementare”.

“Toţi cei aleşi au intrat în USR cu scopul de a-şi aduce contribuţia la îmbunătăţirea calităţii vieţii în oraşul nostru. Fiecare membru are dreptul de a candida pe orice funcţie, indiferent cât de vechi sau de nou este, iar fiecare propunere este analizată cu aceeaşi atenţie. Vă aşteptam alături de noi pentru a lucra împreună, pentru a discuta idei noi şi pentru a găsi soluţii”, a fost mesajul președintelui Dan Mureșan Dan.

Filiala USR Gherla a fost înfiinţată în august 2018.

sus(40)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

2 comentarii

  1. Va urez mult succes...daca imi permiteti o mica sugestie, va rog sa acordati atentie la nemultumirile cetatenilor legate de lucrarile prevazute a se efectua in prezent pe strazile Armeneasca, Parcului, Fizes..... apoi sau in acelasi timp dupa rezolvarea lor sa ne integram in Zona Metropolitana a Clujului.Nu cred ca vor dori sa integreze, un oras plin de gropi, cu strazi centrale refacute necorespunzator-vezi opiniile negative ale cetatenilor aparute anterior in spatiul public precum si punctul de vedere al Manager City care nu exclude masuri radicale...in sensul rezolvarii pe cat posibil a situatiei actuale...

    sus(21)sus(14)
  2. Ok ,sunt de acord cu nemulțumirile gherlenilor vis-a-vis de ,,distrugerea orașului "practicată de incompetenții din primărie.dar nu înțeleg de ce îi ridici mingea la fileu,lui bărbos ???? te pupă ,te plătește, îi ești dator ,etc ?????

    sus(10)sus(1)

Lasă un răspuns