taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
psd iclod alegeri

Alegeri la PSD Iclod, Emil Pîrțoc va candida ca independent, cine e noul președinte al organizației

Organizația PSD Iclod are un nou președinte, după alegerile desfășurate marți, 14 iulie. La eveniment au fost prezenți membri ai organizației, deputații Horia Nasra și Cornel Itu.

În cadrul adunării, Emil Pîrțoc a prezentat o dare de seamă a activității din ultimii 8 ani, de când a deținut funcția de președinte al organizației și cea de primar. El a adresat mulțumiri colaboratorilor pentru sprijinul de până acum, dar și cu speranța unei colaborări la fel de bune și din noua postură pe care o va avea. Emil Pîrțoc a declarat că va candida la alegerile locale din toamnă ca independent, sprijinit de PNL.

A fost ales noul președinte al organizației, în persoana actualului viceprimar, Gheorghe Moț, care a deținut anterior funcția de vicepreședinte al organizației.

În funcția de secretar al organizației PSD Iclod a fost aleasă Ana-Maria Oltean, iar ca vicepreședinți Alin Ciceu, Câmpan Petruța Alina și Băran Livia.

Se pare că Emil Pîrțoc nu va avea contracandidat la alegerile locale din partea PSD și PNL, care vor avea doar candidați pentru consiliul local.

sus(11)jos(19)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Asta numesc eu un divorț amiabil. Ba chiar mai mult, tătici PSD și PNL protejează fosta familie. Poate o să plătească și pensie alimentară. :D

    sus(14)sus(0)

Lasă un răspuns