taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
psd gherla alegeri

Alegeri la PSD Gherla, cine a fost ales președinte și cum arată echipa de conducere

Miercuri seara a avut loc la sediul PSD Gherla conferința organizației municipale. Pe ordinea de zi s-a aflat alegerea noi conduceri a organizației.

La eveniment au participat, alături de membri, deputatul Horia Nasra, fostul subprefect Alin Danci, secretarul executiv Adrian Mlădinoiu și consilierul județean Vladimir Mătușan.

Întrucât dintre cei prezenți nu și-a anunțat nimeni candidatura pentru o funcție în cadrul organizației, a fost supusă la vot o listă colectivă de candidați:

  • președinte: Ioan Neselean
  • vicepreședinți: Oprea Laurențiu, Ramona Cătinean, Trif Iulia, Petean Vasile, Vedean Cristian, Păcurar Ramona, Roman Mihai
  • secretar: Vasile Băgăcean
  • trezorier: Doboș Nechita
  • membri birou: Știr Gavril, Chira Liviu, Bocoș Gavril, Calderone Gianni, Codorean Radu, Moldovan Marian, Neselean Tudor, Sătmărean Valentin, Neselean Ciprian, , Man Ioan, Ciacoi Ioan, Roman Marius, Ghețe Iulia
  • membri comitet executiv: Tătar Andreea, Pocol Adrian, Banyai Liliana, Farcaș Petru, Marginean Marian, Feher Maria, Pop Vasile, Trif Augustin, Călugăr Cornel, Jimborean Gheorghe

Lista a fost votată în unanimitate de toți cei prezenți.

Tot miercuri s-a propus și aprobat participarea delegaților la Conferința Județeană.

psd gherla alegeri

În cadrul discuțiilor, Gianni Calderone, fost secretar în cadrul guvernului italian Berlusconi, a mulțumit colegilor pentru sprijinul acordat și a afirmat că se identifică cel mai bine cu PSD.

A fost salutată prezența în sală a reprezentanților de la Țaga – Suciu Călin și Fizeșu Gherlii – Trifan Ionel.

Consilierul local Mihai Roman a solicitat reprezentanților de la nivel județean să se promoveze oameni de la Gherla în cadrul Biroului Județean și a criticat în același timp stilul de conducere în cadrul PSD de la nivel național din ultimii ani.

Adrian Mlădinoiu a vorbit despre necesitatea revigorării organizației județene a partidului, despre comunicarea deficientă de la nivel național, cu mesaje care nu au ajuns la cetățeni. Oaspetele a confirmat că în acest moment, conducerea interimară a organizației Cluj este asigurată de Gheorghe Șimon, cu atribuții limitate.

Despre importanța câștigării luptei pentru Consiliul Județean la alegerile locale din vară, care depinde de munca de la bază, a vorbit Valentin Mătușan.

Despre starea de incompatibilitate a primarului din Gherla, stabilită de ANI, a vorbit deputatul Horia Nasra, care a apreciat că este o regretabilă eroare a formei legii. Nasra a abordat și problemele din ultimele patru luni din cadrul organizației județene, care ar fi fost generate de numirea lui Liviu Alexa în fruntea echipei.

Ioan Neselean conduce organizația PSD Gherla din anul 2010 și a fost reconfirmat în 2013 și 2015. El i-a succedat lui Adi Pop. În 2012 a devenit viceprimar, în cadrul alianței USL (PSD+PNL), iar în 2016 a câștigat fotoliul de primar, cu 34.19% din voturi.

Organizația PSD Gherla deține în prezent funcțiile de primar, viceprimar, 6 consilieri locali la Gherla și un consilier județean, Laurențiu Oprea, aflat la al doilea mandat.

Ioan Neselean, reales preşedinte PSD Gherla – VIDEO

 

sus(186)jos(83)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns