taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
udmr gherla izabella rotar rmdsz szamosujvar

Alegeri la organizația UDMR Gherla

Între 6-7 martie a avut loc Adunarea Generală a organizației UDMR Gherla. Pe ordinea de zi s-a aflat o dare de seamă a actualei conduceri privind activitatea din ultimul mandat, precum și alegerea președintelui și a comitetului de conducere.

Prima zi a întâlnirii a fost organizată online, pentru a respecta măsurile de distanțare socială și protejare a sănătății în perioada de pandemie.

udmr gherla alegeri rmdsz szamosujvar

Președintele organizației, Rotar Izabella, a prezentat o dare de seamă pentru mandatul încheiat. Au fost trecute cu acest prilej în revistă acțiunile organizate, multe dintre ele pentru prima dată: strângere de fonduri și ajutorarea cu cumpărături a persoanelor vârstnice din comunitatea maghiară locală, premierea la sfârșitul anului școlar trecut a tuturor elevilor din clasele terminale, acțiuni de curațenie și igienizare a orașului, în luna decembrie o acțiune de strângere de fonduri pentru cumpărarea de cadouri pentru persoanele vârstnice și bolnave din comunitate, împărțirea de felicitări și calendare de sărbătorile de iarnă, distribuirea de mânuși de protecție și soluții dezinfectante la căminul de persoane vârstnice din oraș, în școli și la medicii de familie.

alegeri udmr gherla

Duminică, la sediul UDMR din Piața Libertății, 101 de persoane s-au prezentat la vot pentru a alege noua conducere a organizației. Pentru funcția de președinte s-a înscris un singur candidat, Rotar Izabella. Aceasta a obținut un nou mandat cu o majoritate largă de voturi – 93 pentru, 6 împotrivă și 2 voturi nule.

alegeri udmr gherla

După aflarea rezultatelor, președinta a anunțat ca prioritate pentru mandatul următor continuarea proiectelor începute și demararea unor proiecte noi, de actualitate.

În urma votului pentru comitetul de conducere, alături de actualii consilieri locali – Rotar Izabella, Balazs-Becsi Katalin Eniko și Molnar Tibor, au fost alese încă 10 persoane: Bihari Levente, Debreczeni Orsolya-Katalin, Debreczeni Szabolcs Attila, Egri Hajnal, Fodor Zoltán, Juhos Tamás, Katona Annamária, Pap György Attila, Riti József Attila și Szilágyi Lóránt-Márton.

În anul 2021 au loc alegeri în toate organizațiile UDMR din județul Cluj.

Organizația UDMR Gherla s-a înființat în anul 1990 și are în prezent în jur de 700-800 de simpatizanți fideli, potrivit președintelui organizației.

La nivel local, UDMR susține PNL în cadrul unei alianțe, la fel cum se întâmplă și la Cluj sau la nivel central. „Din postura de consilieri locali ai UDMR, noi vom susține în continuare la Gherla în primul rând cultura locală, sănătatea și învățământul”, a mai declarat Izabella Rotar.

foto: captură Facebook

sus(12)jos(14)

Lasă un răspuns