taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
ajf cluj sedinta alegeri presedinte

Alegeri la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj organizează pe 27 martie 2021 alegeri pentru funcţia de preşedinte, respectiv pentru cele două funcţii de vicepreşedinte din cadrul asociaţiei.

Dosarele de candidatură se depun la secretariatul general al AJF, cu cel puţin 15 zile înainte de data la care este convocată Adunarea Generală de Alegeri. Termenul limită de depunere a dosarelor este 12 martie.

Pentru alegerea vicepreşedinţilor pot propune candidați doar membrii afiliaţi. Un membru afiliat poate propune un singur candidat pentru funcţia de vicepreşedinte. Şi în acest caz dosarele se depun la secretariatul general al AJF Cluj, cu cel puţin 15 zile înaintea alegerilor.

În ultimii patru ani, una din funcţiile de vicepreşedinte al AJF Cluj a fost deţinută de Leon Pal, fost jucător de fotbal la Olimpia Gherla, fost arbitru, iar în prezent observator şi preşedintele Comisiei Municipale de Fotbal Gherla,  cu o bogată activitate pe linie organizatorică.

Al doilea vicepreşedinte actual este Ioan Maja, fostul preşedinte al clubului de fotbal Universitatea Cluj-Napoca.

Pentru alegerea vicepreşedintelui este nevoie de obţinerea majorităţii voturilor membrilor afliaţi prezenţi în sală. În situaţia în care după primul tur de scrutin nici un candidat nu obţine majoritatea absolută, se va proceda la organizarea unui al doile tur de scrutin, cu participarea primilor doi candidaţi care au întrunit cel mai mare număr de voturi.

În prezent, preşedintele AJF Cluj este Vasile Marc, om de fotbal cu vastă experienţă, susținător al fotbalului gherlean.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(2)jos(2)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns