gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
bloc gherla constructie

Alege-ți noul apartament la Gherla, de la 40 la 110 mp, cu terasă privată de până la 95 mp! VIDEO (P)

Apartamente spațioase, cu terase private, parcare subterană și loc de joacă pentru copii, aceasta este oferta noului ansamblu de locuințe „Confort Residence” din Gherla.

Lucrările de construcție de pe strada Gelu sunt în plină ofensivă. Primul bloc a ajuns deja la nivelul al doilea, iar la final va avea parter + trei etaje + mansardă.

bloc gherla constructie

Apartamentele au suprafețe cuprinse între 40 și 110 mp, cu eficiență energetică ridicată. Locatarii de la parter vor beneficia de terase personale, de 15-95 mp.

bloc gherla gelu

Ansamblul va dispune de parcare subterană și la suprafață, dotată cu încărcătoare pentru mașinile electrice, lift. Panourile fotovoltaice vor asigura energia electrică pentru iluminatul de pe casa scărilor, lift și iluminatul exterior. Aceasta va aduce o economie însemnată la bugetul fiecărui locatar. Întregul ansamblu va beneficia de supraveghere cu camere video.

video gherla info stadiul lucrărilor, iulie 2024

Cumpărături la îndemână: sunt prevăzute spații comerciale la parterul blocurilor, dar și o locație tip grădiniță pentru îngrijirea copiilor, pe perioada când părinții sunt plecați de acasă.

Apartamentele se vor preda cu finisaje personalizate la alegerea clientului, cu faianță, gresie, parchet, două straturi de glet, zugrăvit, încălzire în pardoseală.

Primul bloc urmează să fie dat în folosință peste un an de zile. Este momentul pentru a rezerva un apartament în noul ansamblu! Avansul este de minim 30% din valoarea apartamentului (prețul pe metrul pătrat este de 1350 euro, preț negociabil, în funcție de valoarea avansului).

Mai multe detalii despre ofertă se pot obține la biroul aflat pe strada Frasinului nr. 2 din Gherla.

Informații se pot obține la numerele de telefoane 0744 626 135,  0799 830 516 sau prin email, la adresa confortresidencegherla@gmail.com

birou blocuri stejarului gherla

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns