taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj

ALDE Cluj a intrat în linie dreaptă pentru desemnarea candidaților la alegerile locale

Filiala clujeană a ALDE a intrat în etapa finală a desemnării candidaților la alegerile locale de anul viitor. Potrivit copreședintelui ALDE Cluj-Napoca, Leonard Horvath, această formațiune politică își va stabili candidații la funcțiile de primari, consilieri județeni și consilieri locali până în data de 1 noiembrie, se arată într-un comunicat de presă.

”Am organizat deja ședințe ale ALDE în Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii și Dej și urmează să organizăm astfel de ședințe și în celelalte localități urbane și rurale din județul Cluj. Așteptăm depunerea candidaturilor, apoi va urma o competiție internă, în urma căreia vom stabili ierarhiile finale”, a spus Leonard Horvath, care este și director general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor.

Conducerea ALDE Cluj dorește să arunce în luptă la alegerile locale ”artileria grea” a partidului. Astfel, dacă intențiile lor vor fi validate de colegii de partid, cei trei parlamentari ai acestei formațiuni politice ar putea candida la alegerile de anul viitor. Astfel, deputatul Mircea Irimie, care este președintele ALDE Cluj și vicepreședinte la nivel național, ar putea candida pentru Primăria Turda. Deputatul Ioan Moldovan ar urma să candideze la Primăria Câmpia Turzii, iar deputatul Steluța Cătăniciu este prima opțiune a ALDE pentru Primăria Cluj-Napoca, dacă va dori să candideze.

Liderii ALDE Cluj doresc să candideze pe cont propriu la alegerile locale, în condițiile în care reprezentanții acestei formațiuni politice sunt creditați cu șanse maxime să câștige o serie de bătălii politice, cum ar fi cea pentru Primăria Turda, în mediul urban, ori pentru Primăria Mociu, în mediul rural.

sus(3)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns