taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla pompieri bloc primaverii

Alarmă de incendiu la un bloc după ce o bucătărie s-a umplut de fum

Locatarul unui apartament dintr-un bloc de pe strada Primăverii din Gherla s-a trezut cu bucătăria înecată de fum. Omul a sunat urgent la 112 și a dat alarma, cu gândul că la vecinul de sub el s-a aprins ceva.

Evenimentul s-a petrecut miercuri, cu puțin timp înainte de ora 15. A intervenit un echipaj al pompierilor voluntari de la SVSU Gherla, cu o autospecială.

gherla pompieri bloc primaverii

Întrucât la apartamentul de unde ar fi ieșit fumul nu răspundea nimeni, oamenii s-au gândit la ce e mai rău. Acolo locuia un om, a cărui bicicletă era în fața blocului.

Vecinii au încercat să-l sune, dar telefonul era închis. Geamurile de la apartament erau închise și cum nimeni nu era sigur că omul este acasă, au fost contactate rudele, care s-au pornit de la Cluj spre Gherla.

gherla pompieri bloc primaverii

În cele din urmă, a ajuns acasă și proprietarul apartamentului, dar în interior nu s-au constatat urme de incendiu, astfel că rămâne un mister ce a putut produce fumul care a apărut la vecinul de deasupra.

sus(0)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns