hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

incendiu sortilemn gherla

Incendiu la Sortilemn Gherla – foc la un uscător de cherestea – VIDEO

Un incendiu a fost anunțat marți seară în jurul orei 21 la fabrica Sortilemn din Gherla, de pe strada Clujului.

Mai mulți locuitori din zonă au observat la un moment dat un fum negru și gros, care s-a ridicat din incinta fabricii.

La locul evenimentului au intervenit pompierii de la serviciul privat al unității, pompierii de la SVSU Gherla cu două autospeciale și 10 angajați și opt ofițeri de la Detașamentul din Dej, cu două autospeciale.

pompieri sortilemn gherla

foto primită de la George

Din primele informații, evenimentul s-ar fi declansat la un uscător de cherestea. Focul a cuprins instalația de exahustare, care a fost distrusă parțial.

S-a întrerupt rapid alimentarea cu energie electrică, iar pompierii au acționat cu furtunele cu apă pentru lichidarea incendiului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a fost afectată de incendiu o suprafață de 30 mp a panourilor sandwich și instalația electrică. Operațiunile de stingere au fost de scurtă durată, aproximativ 10 minute.

Din verificări a rezultat drept cauză probabilă a declanșării incendiului un defect la tabloul electric, care ar fi fost suprasolicitat.

In eveniment nu au fost persoane rănite.

video in continuare – imagini primite de la cititori

sus(7)jos(15)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

3 comentarii

  1. Pompierii angajati ca "pompieri" la Sortilemn, in loc sa se ocupe cu prevenirea si pregatirea pentru interventii in caz de incendiu....ei fac toata ziua cepuri.Ar trebui puse niste utilaje pentru cepuri si la pompierii de la oras,dar si la cei din Dej.

    sus(44)sus(1)
  2. Eu cred ca nu este vorba de incendiu . Sa fim seriosi . De era incendiu adevarat chema sortilemnul ajutor . Aici poate e vorba de curatarea carligelor de la finisaj . Materialul prelucrat e pus in carlig pt a fi lacuit . Dupa mai multe straturi de lac carligul are depuneri si nu mai poate fi folosit . Cand se aduna o anumita cantitate de carlige se pun pe platoul de langa vechile uscatoare si se da foc . In 2 ore sunt curatate .

    sus(11)sus(29)

Lasă un răspuns