taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
polus vivo cluj

Alarmă de bombă în Polus, în Cluj

Un telefon a anuntat marti dupa-amiaza la 112 existenta unui colet suspect in complexul Vivo (fostul Polus) de la iesirea din Cluj-Napoca spre Floresti. Una dintre intrarile in mall a fost restrictionata pentru clienti de catre fortele de ordine. La locul indicat actioneaza echipaje de politie, pirotehnisti si de la SRI, fiind folosit și echipaj canin specializat în detectarea materialelor explozive. În urma acestora, nu au fost depistate urme de material exploziv și niciun colet suspect.

Apelul a fost facut in jurul orei 13.45 si a anuntat un colet care ar contine material exploziv in incinta centrului comercial. Politistii au delimitat zona si au inceput verificarile.

Politistii au identificat un barbat de 28 de ani din Timisoara, despre care exista indicii ca ar fi efectuat apelul. Acesta a fost dus la politie pentru audieri.

Întrucât bărbatul prezenta un comportament deviant, acesta a fost internat la Spitalul Județean Cluj – Secția Clinică Psihiatrie.

video: imagini inregistrate la Polus in urma cu cateva minute

sus(4)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns