hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

batran telefon

Ai primit un telefon „Ați câștigat la tombolă”? Au primit și alții, dar au luat țeapă!

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost contactat telefonic pe 14 iunie de către o persoană necunoscută, care i-a comunicat faptul că în urma unei extrageri la o tombolă, a fost desemnat câștigătorul unui premiu, constând într-o tabletă și suma de 12000 de lei.

„Puteți să vă ridicați premiul doar dacă transferați 2250 de lei în contul pe care vi-l spun eu!”, a fost informat omul, care nu mai putea de bucurie și începea să-și facă deja planuri cum va cheltui banii. Asta deși nu participase la nicio tombolă.

Așa că, fericit nevoie mare, omul, din localitatea Șieu, județul Bistrișa-Năsăud, a depus urgent banii. Și apoi a așteptat. Și a tot așteptat… În cele din urmă, s-a dus la poliție.

Pe 25 iunie, ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii din cadrul I.P.J. Bistrița Năsăud au reușit identificarea unei tinere, de 28 de ani, din municipiul București, bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii bistrițeni în vedere stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a tinerei.

foto: arhiva

sus(1)jos(1)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns